Gratis verzending vanaf €50 (NL + BE)
Tel: +3110 450 8017
Vandaag besteld, morgen in huis!*

Hocker lounge table hoes

Modellen voor een hocker of lounge table hoes Een hocker hoes voor uw outdoor salontafel, garden coffee table, tuin koffietafel, lounge table, footstool, ottoman of voetenbank.... meer lezen » meer lezen »
Hocker lounge table hoes

Modellen voor een hocker of lounge table hoes

Een hocker hoes voor uw outdoor salontafel, garden coffee table, tuin koffietafel, lounge table, footstool, ottoman of voetenbank. Verkrijgbaar in meer dan 15 maten, varianten, modellen en kleuren, zowel vierkant als rechthoekige. Het kleinste model hocker hoes in deze shop is 65 x 65 cm, het grootste model is 140 x 80 cm. Bij kleinere hocker is het eveneens mogelijk om de afweging te maken om een aparte hocker hoes te kopen, of dat u ervoor kiest de hocker op uw loungebank te leggen onder uw loungebankhoes. 

Hocker hoezen voor de volgende merken

Met deze collectie kan vrijwel iedere lounge table van elk bekend tuinmeubelmerk, Applebee, 4SO, Soho, Castle Line, Mama Green, Borek, Manutti, beschermd worden tegen weersinvloeden, als regen, wind en zon. Deze ruime collectie hocker hoezen biedt u de kans om een hocker hoes uit te kiezen in de zelfde kleur als uw loungebank of set. De hocker hoezen in het assortiment van tuinmeubelhoesshop zijn van de volgende merken: Bosmere, Eurotrail, Garland, Garden Impression, Raffles Covers, Ravenna en Under Cover. De kwaliteitscore wordt per product aangegeven in de product specificaties. 

Zoek uw hocker hoes uit in het uitgebreide assortiment van Tuinmeubelhoesshop

Wist u dat hockerhoezen gebruikt worden voor diverse doeleinden? Allereerst natuurlijk als hoezen voor hockers, voetenbank hoezen, footstool covers, side table covers, coffee table beschermhoezen, salon tafel hoezen, lounge table hoezen, bijzet tafel hoezen, koffie tafel beschermhoezen, wicker kruk hoezen etc. Maar ook steeds meer als zandbak hoes, zwembad hoes, vuurtafel hoes, terras heater beschermhoes, vuurschaal hoes, terras verwarmer hoes  en hoes voor gasbranders.

3 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Hockerhoes 93 x 93 H: 28 cm Hockerhoes 93 x 93 H: 28 cm
Op voorraad (4)
26,00 €
Afmetingen 93 x 93 H: 28 cm
Merk Garland
Productnummer W1682
Voetenbank hoes 75 x 75 H: 45 cm Voetenbank hoes 75 x 75 H: 45 cm
Niet op voorraad
24,00 € 14,00 €
Afmetingen 75 x 75 H: 45 cm
Merk Under Cover
Productnummer SFSFS7575
Toon product
Hoes voor hocker 85 x 85 H: 45 cm Hoes voor hocker 85 x 85 H: 45 cm
Op voorraad (7)
28,00 € 16,00 €
Merk Under Cover
Productnummer SFSFS8585-O
Hocker afdekhoes 95 x 95 H: 45 cm Hocker afdekhoes 95 x 95 H: 45 cm
Niet op voorraad
29,00 € 18,00 €
Afmetingen 95 x 95 H: 45 cm
Merk Under Cover
Productnummer SFSFS9595
Toon product
3 van 3

Modellen voor een hocker of lounge table hoes

Een hocker hoes voor uw outdoor salontafel, garden coffee table, tuin koffietafel, lounge table, footstool, ottoman of voetenbank. Verkrijgbaar in meer dan 15 maten, varianten, modellen en kleuren, zowel vierkant als rechthoekige. Het kleinste model hocker hoes in deze shop is 65 x 65 cm, het grootste model is 140 x 80 cm. Bij kleinere hocker is het eveneens mogelijk om de afweging te maken om een aparte hocker hoes te kopen, of dat u ervoor kiest de hocker op uw loungebank te leggen onder uw loungebankhoes. 

Hocker hoezen voor de volgende merken

Met deze collectie kan vrijwel iedere lounge table van elk bekend tuinmeubelmerk, Applebee, 4SO, Soho, Castle Line, Mama Green, Borek, Manutti, beschermd worden tegen weersinvloeden, als regen, wind en zon. Deze ruime collectie hocker hoezen biedt u de kans om een hocker hoes uit te kiezen in de zelfde kleur als uw loungebank of set. De hocker hoezen in het assortiment van tuinmeubelhoesshop zijn van de volgende merken: Bosmere, Eurotrail, Garland, Garden Impression, Raffles Covers, Ravenna en Under Cover. De kwaliteitscore wordt per product aangegeven in de product specificaties. 

Zoek uw hocker hoes uit in het uitgebreide assortiment van Tuinmeubelhoesshop

Wist u dat hockerhoezen gebruikt worden voor diverse doeleinden? Allereerst natuurlijk als hoezen voor hockers, voetenbank hoezen, footstool covers, side table covers, coffee table beschermhoezen, salon tafel hoezen, lounge table hoezen, bijzet tafel hoezen, koffie tafel beschermhoezen, wicker kruk hoezen etc. Maar ook steeds meer als zandbak hoes, zwembad hoes, vuurtafel hoes, terras heater beschermhoes, vuurschaal hoes, terras verwarmer hoes  en hoes voor gasbranders.

Laatst bekeken
Abonneert u zich op onze nieuwsbrief:
Volg ons: